Gå till innehållet

Fakturor för småbarnspedagogiken och eftermiddagsklubben försenade – e-fakturor kan ännu inte beställas

dekorativ

Faktureringssystemet vi använder har bytts ut. Tekniska problem vid systembytet har lett till att fakturorna för småbarnspedagogiken och eftermiddagsklubbarna är försenade. I mars får du alltså räkningar för både januari och februari. Vi beklagar det besvär som detta medför.

Förfallodagen för januariräkningen är 22.3. Om du behöver mer betalningstid, vänligen kontakta Lojo stads ekonomiförvaltning, tfn 040 686 7499 vardagar kl. 9–11, e-post: myyntireskontra@lohja.fi.

E-fakturor måste beställas på nytt

Systembytet innebär också ändringar i e-fakturorna eftersom uppgifterna om e-fakturorna inte kunde införas i det nya systemet som sådana.

Därför får alla våra kunder nu en pappersfaktura. Du måste beställa e-fakturan på nytt senare om du vill har räkningarna som e-fakturor. Men det går ännu inte att beställa e-fakturor eftersom alla nödvändiga tekniska ändringar inte har gjorts. Vi meddelar genast när det går att beställa e-fakturor.

Lojo stad sköter Sjundeå kommuns fakturering

Det nya faktureringssystemet har tagits i bruk för att Lojo stad har tagit över Sjundeå kommuns fakturerings- och ekonomiförvaltningstjänster. Sjundeå kommun har lagt ut tjänsterna till Lojo stad som tidigare har lagt ut tjänsterna till Lowell Finland Ab.

Under början av år 2024 har Lojo stad börjat sköta fakturerings- och ekonomiförvaltningstjänsterna själv. Inkassotjänsterna har överförts på Revire Inkasso Ab.

I samma veva togs det nya faktureringssystemet i bruk.

Vi beklagar det besvär de försenade räkningarna och ändringarna i e-faktureringen orsakar.