Siirry sisältöön

Varhaiskasvatuksen ja iltapäiväkerhojen laskut myöhässä – e-laskuja ei voi vielä tilata

koristeellinen

Käyttämämme laskutusjärjestelmä on vaihtunut. Järjestelmän vaihtoon liittyvien teknisten ongelmien vuoksi varhaiskasvatuksen ja iltapäiväkerhojen laskut asiakkaille ovat myöhässä. Maaliskuussa asiakkaat saavat siis sekä tammi- että helmikuun laskut. Pahoittelemme tästä johtuvaa haittaa.

Tammikuun laskujen eräpäivä on 22.3. Jos tarvitset lisää maksuaikaa, olethan yhteydessä Lohjan kaupungin taloushallintoon, puh. 040 686 7499 arkisin klo 9–11, sähköpostiosoite myyntireskonta@lohja.fi

E-laskut tilattava uudestaan

Järjestelmän vaihtuminen tarkoittaa muutoksia myös e-laskuihin, sillä vanhoja e-laskutietoja ei pystytty siirtämään uuteen järjestelmään sellaisinaan.

Kaikki asiakkaat saavat tämän vuoksi nyt paperilaskun. E-lasku on myöhemmin tilattava uudestaan, jos laskut haluaa e-laskuina. E-laskun tilaaminen ei kuitenkaan vielä onnistu, sillä kaikkia siihen liittyviä teknisiä muutoksia ei ole vielä tehty. Tiedotamme heti, kun e-laskun tilaaminen onnistuu.

Siuntion kunnan laskutus siirtyi Lohjan kaupungille

Laskutusjärjestelmän vaihto johtuu siitä, että Siuntion kunnan laskutus- ja taloushallinnon palvelut ovat siirtyneet Lohjan kaupungin hoidettaviksi. Siuntion kunta on ulkoistanut palvelut Lohjan kaupungille, joka oli edelleen ulkoistanut palvelut Lowell Suomi Oy:lle.

Alkuvuonna 2024 Lohjan kaupunki on alkanut hoitaa laskutus- ja taloushallinnon palveluita itse. Perintäpalvelut on siirretty Revire Perintä Oy:n hoidettaviksi.

Samassa yhteydessä otettiin käyttöön uusi laskutusjärjestelmä.

Pahoittelemme laskujen myöhästymisestä johtuvaa haittaa ja e-laskutuksen muutosten aiheuttamaa vaivaa.