Gå till innehållet

Kunderna bör göra ändringar i kommunens e-fakturor

De av Sjundeå kommuns kunder som får e-fakturor måste göra ändringar i sitt avtal om e-faktura i sin webbank för att fortsätta få e-fakturor. Det gäller våra kunder, till exempel vattenverkets, småbarnspedagogikens, eftermiddagsklubbarnas och lokalbokningens kunder.

Vi meddelar närmare om de nödvändiga ändringarna nästa vecka.

Det datasystem som används vid faktureringen byts ut och med anledning av skillnader i systemen kan kundernas e-fakturor inte överföras till det nya systemet som sådana.

Sedan början av året sköter Lojo stad Sjundeå kommuns fakturering. Sjundeå kommun har lagt ut faktureringen till Lojo stad som i sin tur hade lagt ut den till Lowell Finland Ab fram till årsskiftet. Indrivningen har flyttats från Lowell till Revire Inkasso Ab.