Siirry sisältöön

Asiakkaiden tehtävä muutoksia Siuntion kunnan e-laskuihin

Siuntion kunnan asiakkaiden on tehtävä muutoksia e-laskusopimuksiinsa verkkopankissa saadakseen e-laskuja jatkossa. Tämä koskee kaikkia asiakkaitamme, esimerkiksi vesilaitoksen asiakkaita, varhaiskasvatuksen asiakkaita, iltapäiväkerhon asiakkaita ja tilanvarausasiakkaita.

Tiedotamme tarvittavista muutoksista tarkemmin ensi viikolla.

Laskutuksessa käytettävä järjestelmä vaihtuu tammikuun lopussa. Laskutusjärjestelmien yhteensopivuusongelman takia asiakkaiden tilaamia e-laskuja ei voida siirtää sellaisenaan uuteen järjestelmään.

Myös laskutuksen hoitaja on vaihtunut. Siuntion kunta on ulkoistanut laskutuksen Lohjan kaupungille, joka ulkoisti laskutuksen edelleen Lowell Suomi Oy:lle. Vuoden alusta Lohjan kaupunki hoitaa laskutusta itse. Perintä siirrettiin Revire Perintä Oy:lle.