Gå till innehållet

Flerstegsrening och fogbyte i simhallens duschrum – Simhallen öppen som vanligt

Simbassäng med tre simbanor i Sjundeå simhall.

Flerstegsrening, byte av silikon- och kakelfogar samt nanobeläggning utförs i simhallens duschrum i februari–mars. Väggkaklen är mycket förkalkade och kakelfogarna har mögelprickar, vilket kommunen fått mycket respons om. Många olika rengöringssätt har provats utan att något hittills fungerat. Nanobeläggningen gör kaklen lättare att rengöra.

Damernas omklädningsrum och dusch stängs 5 februari i tre veckor för rengörings- och fogarbetet. Den 4 mars inleds arbetet i herrarnas duschrum som också stängs i tre veckor. När omklädnings- och duschrummen är stängda får kunderna använda beställningsbastuns faciliteter i stället. Simhallen är alltså öppen som vanligt.