Siirry sisältöön

Uimahallin suihkuhuoneisiin tehdään monivaihepuhdistus ja saumojen vaihtoa – Uimahalli auki normaalisti

Siuntion uimahallin suuri uima-allas jonka vieressä on suuri lasiseinä josta näkyy metsämaisema.

Uimahallin suihkuhuoneisiin tehdään helmi–maaliskuussa monivaihepuhdistus, silikonisaumojen vaihto, laattasaumojen vaihto ja nanopinnoitus. Seinälaatat ovat erittäin kalkkeutuneet ja laattasaumoissa on homepilkkuja, mistä kunta on saanut paljon palautetta. Niitä on yritetty puhdistaa monin eri keinoin siinä kuitenkaan onnistumatta. Nanopinnoitus tekee kaakeleista helpommin puhdistettavia.

Naisten pukuhuone ja suihkuhuone suljetaan 5 helmikuuta kolmeksi viikoksi puhdistus- ja saumanvaihtotöitä varten. Miesten puolelle työt siirtyvät 4 maaliskuuta, niin ikään kolmeksi viikoksi. Kun puku- ja suihkuhuoneet ovat suljettuna, asiakkaat ohjataan käyttämään tilaussaunan tiloja. Työt eivät siis vaikuta uimahallin aukioloon.