Gå till innehållet

Ändringar i det meröppna bibliotekets öppettider under förhandsröstningen

Bibliotekets framsida i vinter

Biblioteket fungerar som röstningsställe under förhandsröstningen i presidentvalet den 17-23.1.2024 samt under valdagen den 28.1.2024. Biblioteket fungerar även som röstningsställe för en eventuell andra förhandsröstningsomgång den 31.1 – 6.2.2024 samt under valdagen den 11.2.2024.

Under förhandsröstningen är bibliotekets dörrar öppna under vardagar alla dagar klockan 10-18 och under veckoslutet kl 10-14. Under valdagen är bibliotekets dörrar öppna kl 9-20. Under dessa tider är det inte möjligt att logga in i det meröppna biblioteket, för att bibliotekets dörrar är programmerade att vara öppna under tiden det är röstning. Trots detta kan man besöka biblioteket som normalt under meröppettiden. Det blir inga ändringar i bibliotekets kundbetjäningstider. 

Bibliotekets dörrar är alltså öppna enligt följande under röstningen: 

Eventuellt en andra omgång: