Siirry sisältöön

Muutoksia omatoimikirjaston aukioloajoissa ennakkoäänestyksen aikana 

Kirjaston julkisivu talvella

Kirjasto toimii äänestyspaikkana presidentinvaalien ennakkoäänestyksessä 17.-23.1.2024 sekä varsinaisena vaalipäivänä 28.1. Kirjasto toimii äänestyspaikkana myös mahdollisen toisen kierroksen ennakkoäänestyksessä 31.1.-6.2.2024 sekä vaalipäivänä 11.2.2024. 

Ennakkoäänestyksen aikana kirjaston ovet ovat auki arkisin joka päivä klo 10-18 ja viikonloppuna klo 10-14. Vaalipäivänä kirjaston ovet ovat auki klo 9-20. Näihin aikoihin omatoimikirjastoon ei siis ole mahdollista kirjautua, koska kirjaston ovet on ohjelmoitu olemaan auki. Tästä huolimatta kirjastossa voi asioida kuten normaalistikin omatoimiaikana. Kirjaston asiakaspalveluaikoihin ei tule muutoksia. 

Kirjaston ovet ovat siis auki äänestyksen ajan seuraavasti

Mahdollinen toinen kierros: