Gå till innehållet

Anmäl dig som försäljare eller artist på Sjundeådagen

tre färgglada clowner

Sjundeådagen ordnas i år lördag 30.9. kl. 10–14 på Bildningscampuset Sjundeå hjärta och dess gård. Programmet publiceras senare.

Det finns fortfarande plats för många försäljare och artister på Sjundeådagen. I år placeras försäljarna i första hand i gymnastiksalen och de försäljare som har servering placeras i matsalen. Man kan uppträda i gymnastiksalen, matsalen, auditoriet och på gården.

Anmäl dig här(öppnas i en ny flik, du flyttas till en annan tjänst) senast den 27.8.

Ordnar du program någon annanstans än på Sjundeå hjärta på Sjundeådagen? Meddela oss om det per e-post siuntio-paiva@siuntio.fi så att vi kan inkludera det i vår marknadsföring. Du kan dessutom lägga in det i vår evenemangskalender.