Siirry sisältöön

Ilmoittaudu Siuntio-päivään myyjäksi tai esiintyjäksi

Kolme hassusti ja värikkäästi pukeutunutta pelleä, Siuntion sydämmessä Siuntio päivänä.
Klovniryhmä Torvet

Siuntio-päivä järjestetään tänä vuonna 30.9. klo 10–14 Sivistyskampus Siuntion sydämessä ja sen pihalla. Ohjelma julkistetaan myöhemmin.

Siuntio-päivään mahtuu vielä paljon myyjiä ja esiintyjiä. Tänä vuonna sisätiloihin tulevat myyjät sijoitetaan ensisijaisesti liikuntasaliin ja kahvitusta järjestävät myyjät ruokasaliin. Esiintyä voi liikuntasalissa, ruokasalissa, auditoriossa ja pihalla.

Ilmoittaudu mukaan(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) viimeistään 27.8.

Järjestätkö Siuntio-päivänä ohjelmaa muualla kuin Siuntion sydämessä? Ilmoita siitä meille osoitteeseen siuntio-paiva@siuntio.fi, jotta voimme sisällyttää sen markkinointiimme. Lisäksi voit ilmoittaa tapahtuman tapahtumakalenteriimme.