Gå till innehållet

Sjundeås gemensamma 10-års födelsedag firades under glada omständigheter!

Sjundeås 10-års födelsedag firades igår på torsdagen den 20.4 på biblioteket och campuset. På plats var så många som 49 personer som firar 10 år fyllda i år. På programmet var disco och DJ Ristolexe, trollkarl Mano d’Oro, frossande, ansiktmålning, tävlingar och lotteri.

Festen anordnades av Sjundeås lokala aktörer tillsammans. Med och förverkligade var LC Siuntio-Sjundeå/Charlotat, Sjundeå kommun och kommunbibliotek, Västra-Nylands välfärdsområde, MLLSiuntion yhdistys, Siuntion suomalainen seurakunta, Sjundeå svenska församling, AKK:n vanhempainyhdistys, Hem och Skola i Sjundeå samt SPR Kirkkonummi-Siuntio. Vi tackar varmt alla arrangörer, men framförallt alla födelsedagsbarn som deltog! Festdeltagarna deltog också i förberedelserna genom att i skolan tillverka dekorationer och genom musik-önskemålen. 

Det var en rolig fest, som vi förhoppningsvis får som en årligen kommande tradition!

Texten förverkligats tillsammans med LC Charlotat.
Bild: LC Siuntio-Sjundeå/Charlotat