Siirry sisältöön

Siuntion yhteisiä 10-synttäreitä juhlittiin iloisissa merkeissä!

Siuntion 10-synttäreitä juhlittiin eilen torstaina 20.4. kirjastolla ja kampuksella. Paikalle saapui peräti 49 tänä vuonna 10 vuotta täyttävää juhlijaa. Ohjelmassa oli disko ja DJ Ristolexe, taikuri Mano d’Oro, herkuttelua, kasvomaalausta, kilpailuja ja arpajaiset.

Juhlan järjestivät Siuntion paikalliset toimijat yhdessä. Mukana toteuttamassa olivat LC Siuntio-Sjundeå/Charlotat, Siuntion kunta ja kunnankirjasto, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, MLL Siuntion yhdistys, Siuntion suomalainen seurakunta, Sjundeå svenska församling, AKK:n vanhempainyhdistys, Hem och Skola i Sjundeå sekä SPR Kirkkonummi-Siuntio. Kiitämme lämpimästi juhlia mukana järjestämässä olleita, mutta ennen kaikkea kiitos paikalle saapuneille synttärisankareille! Juhlijat osallistuivat valmisteluihin myös itse tekemällä koulussa koristeita ja esittämällä musiikkitoiveita.

Olipahan hauska juhla, josta toivottavasti saadaan kuntaan jokavuotinen perinne!

Teksti toteutettu yhdessä LC Charlottien kanssa.
Kuva: LC Siuntio-Sjundeå/Charlotat