Gå till innehållet

Företag och föreningar, kom med och ordna program under golftävlingen Ladies Open by Pickala Resort

Den internationella golftävlingen spelas på Pickala Golf från torsdag till lördag 29.6.–1.7. Ungefär 5000 besökare väntas komma för att se golftävlingen under de tre dagarna.

Vi hoppas att de här sommardagarna ska bli så händelsespäckade som möjligt för Sjundeåbor och besökare. Vi samlar ihop information om vad man då kan se och erfara i Sjundeå. Tills vidare känner vi till bland annat guidningar på Svidja slott, guidningar och popup-kafé på Fanjunkars och möjligheten att bekanta sig med Sjundeå kyrka.

Bjuder du golfbullar på ditt kafé? Har din lokal öppet hus? Har du musik på uteserveringen?

Meddela om programmet och öppettider till kommunikationskoordinator Hellevi Raita, hellevi.raita(at)sjundea.fi senast 30.4.

Vi ordnar en livskraftskväll på Bildningscampuset Sjundeå hjärta torsdagen 27.4. kl. 17–18.30. På plats finns Pickala Golfs vd Janne Peltonen som presenterar golftävlingen samt Markku Nikola och Kati Tantarimäki från Hotelli Siuntio för att berätta om hotellet. Välkommen!