Siirry sisältöön

Yrittäjät ja yhdistykset mukaan Ladies Open by Pickala Resort -golfkisan aikaiseen Siuntion oheisohjelmaan

Auringonlaskussa golffaava nainen jolla vaaleanpunaiset shortsit ja musta paita.

Kansainvälistä naisten golfkisaa pelataan Pickala Golfissa torstaista lauantaihin 29.6.–1.7. Paikalle odotetaan kolmen päivän aikana noin 5000 kävijää.

Toivomme näistä kesäpäivistä tulisi siuntiolaisille ja vierailijoille mahdollisimman tapahtumarikas. Keräämmekin yhteen mitä kaikkea muuta voi nähdä ja kokea Siuntiossa silloin. Tähän mennessä tiedossa on muun muassa Suitian linnan opastukset, Fanjunkarsin opastukset sekä pop up -kahvila ja mahdollisuus tutustua Siuntion kirkkoon.

Saako kahvilassasi golf-pullia? Onko toimitiloissasi avoimet ovet? Terassilla musiikkia?

 Ilmoita ohjeisohjelma ja aukioloajat viestintäkoordinaattori Hellevi Raidalle, hellevi.raita(at)siuntio.fi 30.4. mennessä.

Järjestämme elinvoimaillan 27.4. klo 17–18.30 Sivistyskampus Siuntion sydämessä. Paikalla on Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Peltonen esittelemässä golfkisaa sekä Markku Nikola ja Kati Tantarimäki Hotelli Siuntiosta kertomassa hotellista. Tervetuloa!