Gå till innehållet

Cykelutflykt med familjen

Tid
kl. -
Plats
Friluftslivsparken, Högbackens friluftsområde
Adress:
Lepopirttivägen
Arrangör:
Sjundeå kommun

Välkommen med hela familjen på en cykeltur till Sjundeås friluftslivspark i Högbackens friluftsområde på lördag 4.5.2024.

I evenemanget cyklar man på egen hand till Sjundeås friluftslivspark och vindskyddet på Högbackens friluftsområde för att grilla korv som Sjundeå kommun bjuder på.

Laget Siuntion Sisu (2016 födda) håller en buffé. De säljer salt, sött, kaffe och saft (betalning med kontanter eller MobilePay).

Lägerelden brinner mellan 10.00–13.00 och under evenemanget ordnas lätt gymnastik med handledning och roliga aktiviteter för barn.

Evenemanget inleder den nationella cykelveckan som firas 3.5–12.5.2024. Samtidigt trampar man också igång cykeltävlingen Kilometrikisa i Sjundeå kommun (delta med oss i tävlingen och läs mer på https://www.kilometrikisa.fi/(öppnas i en ny flik, du flyttas till en annan tjänst)). 

Du är varmt välkommen att njuta av frisk luft, naturen och av glädjen att cykla. Evenemanget är kostnadsfritt och ingen separat anmälan behövs.

Friluftslivsparken ligger på friluftsområdet bredvid Hotelli Siuntio (cykla Lepopirttivägen mot Hotelli Siuntio, sväng höger vid tennisplanen och följ vägen ända till vindskyddet).