Siirry sisältöön

Aleksis Kiven koulu


Aleksis Kiven koulussa opiskellaan laadukasta perusopetusta monipuolisesti ja vastuullisesti. Koulun toimintakulttuurissa kiinnitetään huomiota yhteistyöhön, sosiaalisiin taitoihin, arjen hallintaan ja hyviin tapoihin. 

Aleksis Kiven koulu on noin 470 oppilaan yhtenäiskoulu, joka sijaitsee Siuntion keskustassa uudessa sivistyskampus Siuntion Sydämessä. Opetusta järjestetään vuosiluokille 1-9.

Toimintakulttuurimme olennaisena osana kuuluu luokkarajoja ylittävä yhteistyö ja -opettajuus sekä vahva tiimityöskentely. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tieto- ja viestintäteknologian hyödyntämistä opetuksessa. Aleksis Kiven koulun arkea ja juhlaa voi seurata Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa nimellä akksiuntio.

Koulu tukee oppilaiden hyvinvointia ja luo edellytykset hyvälle oppimiselle. Monipuolisen oppilashuollon lisäksi olemme muun muassa mukana KiVa Koulu- ja Verso vertaissovittelu -ohjelmissa.

Koulun visio

  • Opimme ja oivallamme. 
  • Vaalimme hyvinvointia ja turvallista kouluarkea. 
  • Yhdessä olemme AKK! 
Liikennejärjestelyt Sivistyskampus Siuntion sydämen alueella

Aleksis Kiven koulun vanhempainyhdistys

Kaikki koulun oppilaiden vanhemmat ovat tervetulleita Aleksis Kiven koulun vanhempainyhdistyksen toimintaan mukaan. Toimintamme tähtää koulun toiminnan kaikinpuoliseen tukemiseen ja kehittämiseen. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan siihen, mitä teemme.

Käyntiosoite

Yhteystiedot

Sivistyskampus Siuntion sydän