Siirry sisältöön

Muuta toimintaa lapsiperheille


Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Tietoa lapsesta eri ikäkausina

Lapsi kasvaa ja kehittyy nopeasti. MLL:n sivuilta löytyy monipuolista tietoa lapsen eri ikäkausista, mm.kehityksen eri osa-alueista, nukkumisesta, vuorovaikutuksesta, syömisestä ja mediasta.

MLL:n Vanhempainpuhelin

Vanhempainpuhelimessa voit puhua mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Kanssasi keskustelee MLL:n kouluttama päivystäjä. Voit ottaa nimettömänä yhteyttä puhelimitse, chattaamalla tai kirjoittamalla nettikirjeen. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia, puheluita ei nauhoiteta eikä henkilöllisyyttäsi pystytä selvittämään. Puhelu on maksuton.

Vanhempainpuhelimen numero on 0800 92277.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Siuntion yhdistys järjestää toimintaa ja tapahtumia lapsille ja lapsiperheille Siuntiossa. Yhteystiedot: siuntion.yhdistys(at)mll.fi

MLL:n perhekahvila kokoontuu Siuntion keskustassa. Perhekahvila on maksuton ja avoin kohtaamispaikka perheille. Tarjolla on vertaistukea aikuisille ja leikkiseuraa lapsille.

Seurakunnat

Siuntion suomenkielinen seurakunta järjestää tekemistä lapsiperheille. Päiväkerhoa pidetään Lugnetissa Siuntion kirkonkylässä kaksi kertaa viikossa aamupäivisin, muskariperhekerho kokoontuu Capellassa Siuntion asemalla ja kesäperhekerhoa pidetään Lugnetin pihapiirissä Siuntion kirkonkylällä. Lapsiperheille suunnattuja jumalanpalveluksia ja perhetapahtumia järjestetään Siuntion kirkossa ja Capellassa muutaman kerran vuodessa.

Alakoululaisille järjestetään Omppukerhoa Postillassa, joka on tarkoitettu 1.–3.-luokkalaisille. Lisäksi on koulun kanssa yhteistyössä tehtäviä tapahtumia. Näissä voi oppia uusia asioita, saada onnistumisen kokemuksia ja tutustua uusiin ystäviin. Ohjaajina kerhoissa ovat seurakunnan lastenohjaajat tai koulutetut seurakunnan aktiivinuoret.

Seurakunnan lapsi- ja perhetyön kuulumisia ja tietoa ajankohtaisista tapahtumista, löytyy myös meidän Instagramista!