Siirry sisältöön

Meille töihin


Siuntion uimahallin suuri uima-allas jonka vieressä on suuri lasiseinä josta näkyy metsämaisema.

Tule mukaan kehittämään Siuntiota! 

Meillä on monipuolisia uramahdollisuuksia erilaisten julkisten palveluiden ja hallinnollisten tehtävien parissa. Panostamme monipuoliseen ammattitaitoon ja etsimme joukkoomme niin kokeneita konkareita kuin nuoria osaajia.

Siuntion kunnalla on noin 220 työntekijää sekä noin 75 erilaista ammattinimikettä. Haluamme tarjota kuntalaisille laadukkaita, kaksikielisiä palveluita ja toimia siuntiolaisen yhteisön hyväksi.

Hyödynnä ja kehitä osaamistasi

Tarjoamme vakaan työympäristön sekä mahdollisuuden työskennellä kunnan kehittyvien palveluiden parissa. Monipuoliset työnkuvat tekevät jokaisesta päivästä mielekkään ja pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Sopivan kokoisessa työyhteisössä pääset vaikuttamaan asioihin konkreettisesti.

Työntekijänä sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä. Saat myös työyhteisön laajan tuen. Kaksikielinen arkemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ruotsin kielen taitojasi.

Hyvien kulkuyhteyksien päässä

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta Länsi-Uudellamaalla aivan pääkaupunkiseudun kupeessa. Työmatkalla Siuntioon et kohtaa ruuhkaa. Tänne on hyvät kulkuyhteydet sekä maantietä että rautatietä pitkin. Siuntio kuuluu HSL-alueeseen niin bussi- kuin junaliikenteen osalta.

Täällä asuminen on kohtuuhintaista, arki helppoa ja harrastusmahdollisuuksia on monia. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Katso asuntotarjontaa sivustolta:

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi

Työhyvinvointiamme lisäävät kattava ja toimiva työterveyshuolto ja työnantajan tarjoamat etuudet, muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit. Panostamme myös jatkuvaan esimiestyön kehittämiseen ja edistämme valmentavaa johtamistapaa varmistaaksemme henkilöstömme työhyvinvoinnin. Avasimme keväällä 2023 uimahallin, jonne työntekijämme pääsevät uimaan alennettuun hintaan.

Siuntion uusi tunnuslause on Ota rauhallisesti. Siuntiolaisessa työelämässä se tarkoittaa, että emme rypistä otsaamme emmekä kiristä hermojamme turhan takia.

Me rakennamme lähivuosina paljon uusia ja sisäilmaltaan terveitä toimitiloja. Sivistyskampus Siuntion sydän valmistui 2022. Siellä ovat koulut, esikoulut, kirjasto, nuorisopalvelut sekä perhekeskus. Uutta sotekeskusta suunnitellaan kuntakeskukseen. Lähes kaikki toiminnot sijaitsevat kivenheiton päässä juna-asemasta.

Haemme nyt

Tutustu työntekijöidemme arkeen

Esiopettaja Kirsi Lillman kertoo työstään: