Siirry sisältöön

Tyyskylän päiväkoti

Tyyskylän päiväkoti sijaitsee Pohjois-Siuntiossa, rauhallisessa maalaismaisemassa. Päiväkodin lähistöllä on retkeilyyn sopivia luontokohteita sekä useita kulttuurikohteita, joita hyödynnämme arjessa.

Päiväkotimme hoito- ja kasvatustyö on suunnitelmallista ja kokonaisvaltaista. Lapsen tarpeet sekä kiinnostuksen kohteet ovat etusijalla. Ikätason mukainen pienryhmätoiminta ja varhaiskasvatuksen monipuoliset sisältöalueet sekä yhteistyö huoltajien kanssa ohjaavat toimintaamme.

Toiminta-ajatuksemme

Leikki

Leikkiessään lapsi onnistuu ja saa toteuttaa itseään. Tarkoitus on luoda leikille mahdollisimman paljon aikaa ja tilaa, huomioiden lasten ideat ja toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Aikuinen

Aikuisen tehtävänä on olla läsnä, kuunnella ja asettaa rajoja. Aikuinen antaa mahdollisuuden kasvuun ja oppimiseen ohjaamalla, auttamalla ja tukemalla lasta.

Perhe

Luottamuksellinen ja vastavuoroinen kasvatuskumppanuus on tärkeää lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukemiseksi.

Yksilönä ryhmässä

Kaikilla lapsilla on erilaiset tarpeet. Henkilökunta tekee työtä omalla persoonallaan jokaisen lapsen kehityksen tukemiseksi.

Oppimisympäristö

Päiväkodin sijainti kauniin luonnon keskellä antaa mahdollisuuden tutustua luontoon. Tärkeää on oppimis- ja leikkirauha, joita harjoitellaan ryhmätilanteissa.

Päiväkotimme toiminta-ajatuksen avainsanoista muodostuu yhteistyömme lähtökohta.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Kuvassa lasten kaloja esittävä taideteos.
Tyyskylän päiväkoti.
Tyyskylän päiväkoti ja piha

Avoinna

klo 6.3017.00

Käyntiosoite

Yhteystiedot