Siirry sisältöön

Rakentaminen

Nosturi nostaa omakotitalon elementtiä rekan kyydistä.

Siuntion rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo rakentajia, valvoo kaavojen noudattamista ja päättää rakentamisen lupa-asioista kunnassa. Ota yhteyttä rakennusvalvontaan jo suunnittelun alussa ja tarkasta, mikä on mahdollista ja mitä lupia hankkeellesi tarvitset.


Yleistä rakennusvalvonnasta

Rakennusvalvonnan tehtävänä on ohjata ja neuvoa rakentajia, valvoa kaavojen noudattamista ja päättää rakentamisen lupa-asioista kunnassa. Rakennusvalvonta on viranomaistoimintaa ja se huolehtii, että maankäyttö- ja rakennuslain määräyksiä ja säädöksiä noudatetaan.

Rakennusvalvonnan tehtävänä on myös osaltaan varmistaa, että noudatetaan hyvää rakennustapaa, ja että rakennettu ympäristö on terveellinen, turvallinen ja kestävä. Rakennusvalvonnan tavoitteena on edistää viihtyisän ympäristön syntymistä ja säilymistä.

Yhteystiedot

Rakennusvalvonta lomailee 21.6-2.8.2024 välisenä aikana. Lupien käsittely jatkuu elokuussa.

Tekninen toimisto

Tontin myyntikyltti osoitteessa Ruohosuonkuja 5.

Löydä tontti Siuntiosta

Siuntion kunnalla on myytävänä runsaasti edullisia tontteja sekä omakotitaloja että kerrostaloja varten. Omakotitontteja löytyy erityisen paljon Palonummelta ja kerrostalotontteja keskustasta. Tule Siuntioon.fi -sivustolla esittelemme tonttitarjontaamme. Sivuston kautta löydät myös muita Siuntiossa myytäviä tontteja.