Siirry sisältöön

Liikuntaneuvonta


Liikuntaneuvonta on tarkoitettu kaikille seniori-ikäisille siuntiolaisille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän.

Liikuntaneuvonta tarjoaa apua ja tukea liikunnan aloittamiseen. Liikuntaneuvonnasta saa tietoa ja ohjausta eri liikuntamahdollisuuksista Siuntiossa sekä liikunnan merkityksestä oman terveyden ylläpitämisessä. Liikuntaneuvontaan voi hakeutua itse ottamalla yhteyttä hyvinvointiohjaajaan tai liikkumisreseptin avulla, jonka sairaanhoitaja tai lääkäri on kirjoittanut.

Yksilöliikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu, joka tarjoaa yksilöllistä ohjausta erilaisiin liikuntamuotoihin sekä tukea liikunnan aloittamiseen. Liikuntaneuvonta sopii kaikille seniori-ikäisille kuntoon ja tavoitteisiin katsomatta. Liikuntaneuvonnan aikana saat tietoa liikunnasta ja liikunnan merkityksestä oman terveyden ylläpitämisessä. Liikuntaneuvonta sopii erityisesti niille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea aloittaakseen terveellisemmät ja liikunnallisemmat elämäntavat.

Hyvinvointiohjaajan kanssa tapaamisia on 1 – 3. Ohjaajalta saa apua esim. sopivan liikuntamuodon tai liikuntaryhmän löytämisessä. Tulet saamaan myös vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen sekä terveelliseen ravintoon ja uneen. Saat tarvittaessa myös materiaaleja oman hyvinvointisi tueksi.

Ryhmämuotoinen liikuntaneuvonta

Ryhmäliikuntaneuvonta on maksutonta ryhmässä toteutettavaa liikuntaneuvontaa ja se on tarkoitettu seniori-ikäisille henkilöille, jotka tarvitset tukea aloittaakseen terveellisemmät ja liikunnallisemmat elämäntavat.

Liikuntaneuvonnan aikana saat tietoa liikunnasta ja liikunnan merkityksestä oman terveyden ylläpitämisessä. Tapaamiskerroilla käymme läpi liikuntaan, ravintoon sekä uneen liittyviä aiheita sekä joka tunnilla liikunnallinen teema (mm. kehonhuolto, keppijumppa, tuolijumppa, vesiliikunta, tasapaino sekä lihaskunto).

Liikuntaneuvonnasta tulet saamaan materiaaleja oman hyvinvointisi tueksi sekä apua sopivan liikuntamuodon löytämisessä.

Tapaamiskertoja on yhteensä 8 ja yhteen ryhmään otetaan 12 henkilöä. Ilmoittautumiset hyvinvointiohjaajalle:

1 ryhmä:

Siuntion keskustassa tiistaisin klo 13.00 – 15.00
(Siuntion Liikuntahallin kuntosali/kamppailusali Aleksis Kiventie 3, 02580 Siuntio)

Tapaamiskerrat:

 1. ti 11.6.
 2. ti 25.6.
 3. ti 6.8.
 4. ti 27.8.
 5. ti 10.9.
 6. ti 24.9.
 7. ti 15.10.
 8. ti 5.11.

2 ryhmä

Siuntion uimahallilla torstaisin klo 10.00 – 12.00
(Lepopirtintie 80, 02570 Siuntio)

Tapaamiskerrat:

 1. to 13.6.
 2. to 27.6.
 3. to 8.8.
 4. to 29.8.
 5. to 12.9.
 6. to 26.9.
 7. to 24.10.
 8. to 7.11.

Hyvinvointipalvelut