Siirry sisältöön

Vesihuolto

Vesimpumppaamo

Siuntion vesihuoltolaitos palvelee noin 1320 kiinteistöä. Perustehtävämme on puhtaan veden toimittaminen sekä jäteveden pumppaaminen ja johtaminen puhdistettavaksi Kirkkonummen kautta HSY vedelle Espooseen


Vikailmoitukset

Päivisin 8.00-15.45
044 386 1581

Muina aikoina
050 577 2515 (päivystys)

Vesimittarin lukeman ilmoittaminen

Vesimittarin lukema tulee antaa aina kerran vuodessa mittarikortissa mainittuun päivään mennessä. Vesimittarin lukeman voi tuoda joko tekniselle toimistolle tai toimittaa postitse.

Vesimittarin lukemisessa on hyvä huomioida, että tarkistaa lukeman kiinteistön päävesimittarista. Tarkistathan myös, että luentapyynnössä ilmoitettu mittarin numero vastaa mittarin reunuksessa olevaa numeroa. Ilmoittamista varten tarvitse kulutuspaikan numeron ja mittarin numeron. Tiedot löytyvät laskusta ja lukemailmoituskortista.

Omistajan vaihtumisesta ilmoittaminen

Nykyisen omistajan (=luovuttajan) tulee kiinteistön omistajan vaihtuessa tehdä kunnan vesihuollolle ilmoitus kiinteistön luovutuksesta tekniseen toimistoon. Tarvittavina tietoina ovat uuden omistajan sekä vanhan omistajan tiedot sekä mittarilukema muutospäivältä. Suosittelemme, että nykyinen ja uusi omistaja lukevat yhdessä vesimittarilukeman. Nykyinen omistaja saa mittarilukemaan perustuvan loppulaskun ja uuden omistajan laskukausi alkaa ilmoitettua seuraavasta päivästä ja lukemasta.

Siuntion kunnan vesihuoltolaitoksen veden kovuus

Aseman alue – KelaPv2 Nikus 1,6 mmol = 9,0 odHkeskikova
Kirkonkylä – Backa Pv3 Barråsa 1,4 mmol = 7,84 odHkeskikova
Lappers   Pv4 Flyth 0,32 mmol = 2,8 odH pehmeä
Störsvik -Pickala-Kaapelitie       1,2 mmol = 6,9 odHkeskikova

Yhteystiedot

Tekninen toimisto

Toistaiseksi avoinna vain ajanvarauksella