Siirry sisältöön

Laitteet ja digituki


Kaksi tablettia jalkatelineissä

Asiakastietokoneet

Kirjastolla on kaksi asiakastietokonetta sekä kirjastokortilla lainattavia kannettavia tietokoneita ja iPad ja Android tabletteja. Kannettavia tietokoneita ja tabletteja saa käyttää vain kirjaston tiloissa ja ne pitää palauttaa saman päivän aikana. Lainattavia laittieta tulee käsitellä varovasti. Asiakas on korvausvelvollinen, mikäli on omalla huolimattomuudellaan aiheuttanut laitteen rikkoutumisen. 
Aiskastietokoneita voit käyttää vapaasti verkossa asioimiseen ja myös tulostaminen onnistuu maksua vastaan. Asiakastietokoneilla voit myös käyttää kirjaston ePress palvelua, jonka kautta voit lukea Suomessa ilmestyviä sanomalehtiä. 

Digituki

Kirjastolla saat apua älypuhelimen, tietokoneen, tabletin ja verkossa toimivien palveluiden peruskäyttöön. Kysy apua kirjaston asiakaspalvelutiskiltä tai tiedustele mahdollisuutta varata aika digitukeen sähköpostitse kirjasto@siuntio.fi 

Energiamittari ja pintalämpömittari 

Kirjastosta on lainattavissa energiamittari, jolla voidaan mitata kuivissa sisätiloissa olevien kotitalouslaitteiden sähkönkulutusta. Pintalämpömittarilla voidaan havaita lämpövuodot. Mittareiden lainaus on asiakkaille ilmaista. Laina-aika on yksi viikko. 

Lisätietoja

Käyntiosoite

Asiakaspalveluajat

Maanantai–tiistai 13.00–19.00
Keskiviikko 10.00–16.00
Torstai 13.00–19.00
Perjantai 10.00–16.00

Omatoimikirjaston aukiolo

Maanantai–torstai 8.00–20.00
Perjantai–sunnuntai 8.00–16.00

Asiakaspalveluaika kesällä

Maanantai–tiistai 13.00–19.00
Keskiviikko–perjantai 10.00–16.00