Siirry sisältöön

Kartat ja paikkatieto


Siuntion karttapalvelusta löydät hyödyllisiä ja kiinnostavia karttatietoja kuten voimassa olevat kaavat, kiinteistöjen rajat ja osoitenumerot, pohjavesialueet sekä Natura- ja luonnonsuojelualueet.

Kaava-aineistot saat esille, kun valitset sekä asemakaavat ja asemakaava-aineistot tai yleiskaavat ja yleiskaava-aineistot Kaavoitus-otsikon alta, klikkaat haluamaasi kohtaa kartasta ja avaat esille tulevan Dokumentit-linkin.

Karttapalvelussa on myös erilaisia karttapohjia kuten satelliittikuva, taustakartta ja maastokartta. Sen lisäksi sieltä löytyy muutama vanha kartta.

Karttapohjat sekä eri kartta-aineistot löydät vasemmasta laidasta Aineistot-osiosta, jonka kuvakkeena on kolme päällekkäistä neliönmuotoista levyä.

Jos haluat jakaa tietyn karttanäkymän toiselle henkilölle, voit luoda siihen linkin Aineistot-painikkeen alla olevasta nuolipainikkeesta.

Rajankäynti

Rajankäynti on tarpeen, kun rajamerkit ovat kadonneet tai rajan paikka on muuten epäselvä. Rajankäynnissä selvitetään rajan paikka lainvoimaisesti, rakennetaan tarvittavat rajamerkit maastoon kadonneiden tilalle ja avataan rajalinja.

Rajankäyntiä pyydetään Maanmittauslaitokselta.