Siirry sisältöön

Aleksis Kiven koulu


Aleksis Kiven koulussa opiskellaan laadukasta perusopetusta monipuolisesti ja vastuullisesti. Koulun toimintakulttuurissa kiinnitetään huomiota yhteistyöhön, sosiaalisiin taitoihin, arjen hallintaan ja hyviin tapoihin. 

Aleksis Kiven koulu on noin 480 oppilaan yhtenäiskoulu, joka sijaitsee Siuntion keskustassa aseman välittömässä läheisyydessä. Opetusta järjestetään suomen kielellä vuosiluokille 1-9.

Koulumme painopistealueet ovat yrittäjyys, kansainvälisyys ja kestävä kehitys. Toimintakulttuurimme olennaisena kuuluu luokkarajoja ylittävä yhteistyö ja -opettajuus sekä vahva tiimityöskentely. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tieto- ja viestintäteknologian hyödyntämistä opetuksessa. Aleksis Kiven koulun arkea ja juhlaa voi seurata Facebookissa (https://www.facebook.com/akksiuntio/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)) sekä Instagramissa akksiuntio .

Koulu tukee oppilaiden hyvinvointia ja luo edellytykset hyvälle oppimiselle. Monipuolisen oppilashuollon lisäksi olemme muun muassa mukana KiVa Koulu ja Verso vertaissovittelu -ohjelmissa. Teemme tiivistä yhteistyötä Aleksis Kiven koulun vanhempainyhdistyksen kanssa. ( www.akknvanhemmat.blogspot.com/ (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun))
( https://www.facebook.com/AkknVanhempainyhdistysSiuntio/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ).  Kaikki koulun oppilaiden vanhemmat ovat tervetulleita Aleksis Kiven koulun Vanhempainyhdistyksen toimintaan mukaan, joka tähtää koulumme toiminnan kaikinpuoliseen tukemiseen ja kehittämiseen. 

Yhteystiedot

Käyntiosoite