Siirry sisältöön

Åke Tottin tie suljetaan liikenteeltä Puistopolun ja Flemingintien välistä Siuntio-päivän ajaksi

Åke Tottin tien Puistopolun päässä on kevyen liikenteen liikennemerkki.
Åke Tottin tie on kevyen liikenteen tie Puistopolun ja Flemingintien välillä.

Suljemme Åke Tottin tien kokonaan moottoriajoneuvoilta väliltä Puistopolku–Flemingintie lauantaina 8.6. Siuntio-päivien päätapahtuman takia. Myöskään kunnantalon etupihalla olevat parkkipaikat eivät ole käytössä.

Pyydämme Siuntio-päivän kävijöitä pysäköimään S-marketin pysäköintialueen takana olevalle kentälle.
Järjestämme Siuntio-päivien päätapahtuman Åke Tottin tie varteen rakennetulla kesäpihalla ja osittain kunnantalon parkkipaikalla. Tapahtuman kävijöiden turvallisuuden turvaamiseksi Åke Tottin tie väliltä Puistopolku-Flemingintie on kokonaan suljettu ajoneuvoilta. Pyydämme Aktia-talossa asioivia pysäköimään Siuntiontien puoleiselle pysäköintialueelle.

Haluamme myös huomauttaa, että Åke Tottin tie on kevyen liikenteen tie välillä Puistopolku-Flemingintie. Huoltoajo on toistaiseksi sallittu. Asiointi Aktia-talossa ei ole huoltoajoa.

Ajo kunnantalon etupihalle tapahtuu Puistopolun perällä olevan pysäköintialueen kautta. Kunnantalon pihalle pysäköineet voivat normaalisti poistua yksisuuntaisesti Flemingintien suuntaan Åke Tottin tietä pitkin. Puistopolun suunta on kielletty ajosuunta.

Kielletty ajosuunta -merkki Åke Tottin tien Flemingintien puoleisessa päässä.
Mahdollinen moottoriajoneuvoliikenne Åke Tottin tiellä välillä kunnantalon piha – Flemingintie on yksisuuntaista.