Siirry sisältöön

HSL tiedustelee liikkumistottumuksistasi – kysely auki 29.4. saakka

Lyhyt bussi ja normaalimittainen bussi Siuntion sydämen pysäkillä.

Koko HSL-seudun asukkaille suunnattu liikkumiskysely toteutetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Aiemmin liikkumiskyselyitä on toteutettu vain alueellisesti tai projektikohtaisesti. Tavoitteenamme on saada kyselyn avulla laajempi ymmärrys koko HSL-alueen asukkaiden liikkumisesta, kulkumuodosta riippumatta. Myös siuntiolaisilla on mahdollisuus vaikuttaa!

Vastauksia tullaan käyttämään Helsingin seudun liikkumista koskevan ymmärryksen kasvattamiseen ja joukkoliikennepalveluiden kehittämiseen. Lisäksi niitä hyödynnetään asukaslähtöisen suunnittelun tukena ja tausta-aineistona. HSL tulee viestimään kyselyn tuloksista kevään 2024 aikana.

Kysely on auki 15.4.-29.4. Kyselyn järjestämisestä ja tuloksista vastaa Helsingin Seudun Liikenne HSL.