Siirry sisältöön

HSL: Lakoilla voi olla merkittäviä vaikutuksia osaan bussiliikenteestä

Kuvassa HSL:n busseja Sivistyskampus Siuntion sydämen bussipysäkillä.
Lakolla ei ole suuria vaikutuksia joukkoliikenteeseen Siuntiossa.

Lakoilla on vaikutuksia polttoaineiden jakeluun ja näin ollen vaikutuksia voi olla dieselbusseilla ajettaviin linjoihin. Kaikki HSL:n bussilinjat Siuntiossa liikennöidään dieseliä käyttävillä busseilla.

HSL:n liikennöitsijöiltä saamien tietojen mukaan tilanne on tällä hetkellä hyvä eikä sunnuntaihin 17.3. mennessä ole odotettavissa vaikutuksia bussiliikenteeseen.

HSL seuraa tilannetta ja tiedottaa matkustajia mahdollisista muutoksista. Muutoksista liikenteessä ilmoitetaan HSL-sovelluksessa ja HSL.fi-sivuilla. 

HSL on ohjeistanut liikennöitsijöitä perumaan järjestelmistä ajamatta jäävät lähdöt. Koska peruttavia lähtöjä voi olla paljon, HSL ei voi taata, että Reittiopas olisi täysin ajantasalla. Suositus kuitenkin on tarkistaa ajettavat lähdöt Reittioppaasta.

Sujuvasti tietoa omista linjoistasi

Sovellusilmoitusten avulla saat sovelluksesta entistä paremmin omien linjojesi reitti- ja aikataulumuutokset sekä muut ajankohtaiset liikenneuutiset käyttöösi.

Valitsemalla omia linjoja, reittejä ja pysäkkejä sekä ottamalla sovellusilmoitukset käyttöön pystyt suunnittelemaan matkasi entistä sujuvammin.