Siirry sisältöön

Nyt e-laskuja voi jälleen tilata kunnalta – Toimi näin

koristeellinen

Nyt asiakkaamme voivat jälleen tilata e-laskuja kunnalta. Alkuvuoden aikana e-laskujen tilaaminen ei ole ollut mahdollista, koska laskutusjärjestelmämme ja laskutuksen hoitaja on vaihtunut.

E-laskuja voivat tilata ne asiakkaat, jotka saavat kunnalta laskuja säännöllisesti, esimerkiksi vesilaitoksen, varhaiskasvatuksen ja iltapäivätoiminnan asiakkaat.

Toimi näin

Uuden e-laskun tilaaminen: Maksa paperilasku ja valitse sen jäljeen Tilaa e-lasku. Useimmat pankit tarjoavat mahdollisuuden tilata e-lasku, kun paperilasku on maksettu. Voit tilata uuden e-laskun vaikka olisit jo aiemmin tilannut e-laskun kunnalta.

Vanhan e-laskusopimuksen muokkaaminen: Kirjaudu verkkopankkiisi ja vaihda nykyiseen e-laskusopimukseesi seuraavan paperilaskusi viitenumero. Maksa paperilasku. Seuraavan laskun saat e-laskuna.

Uuden e-laskusopimuksen tekeminen tai nykyisen päivittäminen edellyttää siis, että saat uuden paperilaskun, josta viitenumero poimitaan talteen.

Mahdolliset suoramaksutilaukset tulee myös uusia.

Tarkemmat ohjeet e-laskusopimusten ja suoramaksusopimusten tekemisestä löydät omasta verkkopankistasi.

Nyt on hyvä hetki tilata e-lasku myös siinä tapauksessa, että et ole sellaista aiemmin tilannut.

Siuntion kunnan laskutus siirtyi Lohjan kaupungille

Laskutusjärjestelmän vaihto johtuu siitä, että Siuntion kunnan laskutus- ja taloushallinnon palvelut ovat siirtyneet Lohjan kaupungin hoidettaviksi. Siuntion kunta on ulkoistanut palvelut Lohjan kaupungille, joka oli edelleen ulkoistanut osan palveluista Lowell Suomi Oy:lle.

Alkuvuonna 2024 Lohjan kaupunki on alkanut hoitaa laskutus- ja taloushallinnon palveluita itse. Perintäpalvelut on siirretty Revire Perintä Oy:lle.

Samassa yhteydessä otettiin käyttöön uusi laskutusjärjestelmä. Käyttöönotto kesti arvioitua kauemmin, minkä takia e-laskusopimuksia voi tilata ja uusia vasta nyt.

Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa vaivaa.