Siirry sisältöön

Selvitämme edelleen vesilaskusotkua Lowellin kanssa

Kuvassa teksti Kadonneiden vesilaskujen muistutuslaskuja, korkoja ja kuluja ei tarvitse maksaa.

Joulukuussa kadonneiden vesilaskujen muistutuslaskuja ja niiden korkoja tai kulumaksuja ei tarvitse maksaa. Lowell lähettää uuden alkuperäisen laskun niille muistutuslaskun saaneille asiakkaille, jotka eivät alkuperäistä laskua vielä ole saaneet eivätkä ole maksaneet muistutuslaskua.

Uusi alkuperäinen vesilasku pitää maksaa, paitsi jos on maksanut muistutuslaskun.

Selvitämme edelleen Lowellin kanssa muita käytäntöjä.

Tammikuussa on myös lähetetty vesilaskun tasauslasku. Myös tämä lasku tulee maksaa.

Marras–joulukuun vaihteessa lähteneistä vesilaskuista yli sata katosi jakelussa. Sen sijaan vesihuoltolaitoksen asiakkaat saivat tammikuun alkupuolella Lowellilta muistutuslaskut. Tilannetta on selvitelty Lowellin kanssa useaan otteeseen. Viime viikolla Lowellilta valitettavasti lähti vielä uudet muistutuslaskut.

Olemme syvästi pahoillamme tästä sotkusta sekä siitä aiheutuneesta vaivasta ja mielipahasta.

Siuntion kunta on ulkoistanut laskutuksensa ja reskontratoiminnot Lohjan kaupungille, joka puolestaan oli ulkoistanut laskutuksen ja myyntireskontran sekä perinnän Lowellille viime vuoden loppuun asti. Vuoden alusta Lohjan kaupunki hoitaa laskutuksen ja myyntireskontran itse ja on siirtänyt perinnän Revire Perintä Oy:lle (entinen Suomen kuntaperintä). Lowell hoitaa tätä vesilaskuasiaa, koska kyse on viime vuonna lähetetyistä laskuista.