Siirry sisältöön

Siuntio, Vihti ja Kirkkonummi tarjoavat yritysneuvontapalveluita yhdessä

Kolme henkilöä pöydän ääressä pohdinnassa.

Vuoden 2024 alusta Siuntion kunta tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville palvelut Vihdin, Siuntion ja Kirkkonummen yhteisten yrityspalveluiden kautta. Siuntion yrityspalveluiden tuottajan Novago Yrityskehitys Oy:n toiminta on ajettu alas.

Siuntion kunnanhallitus hyväksyi sopimuksen yrityspalveluiden järjestämisestä maanantaina. Marraskuussa kunnanhallitus hyväksyi aiesopimuksen asiasta.

Vihdin, Siuntion ja Kirkkonummen yhteisissä yrityspalveluissa työskentelee tällä hetkellä Vihdin elinkeinopäällikkö Mika Partanen ja yritysneuvoja Olli-Heikki Dahlgren. Yrityspalveluihin rekrytoidaan parhaillaan kahta uutta yritysneuvojaa, joista toinen tulee olemaan Siuntion nimetty yritysneuvoja.

Yrityspalvelut ovat maksuttomia, henkilökohtaisia ja luottamuksellisia ja ne ulottuvat koko yritystoiminnan elinkaarelle aloittamisesta sukupolven- tai omistajanvaihdoksiin. Neuvontaa saat myös, jos olet suunnittelemassa yrittäjyyttä esimerkiksi ostamalla toimivan yrityksen.

Yritystoimintaan liittyvät kysymykset

Tontti- ja toimitila-asiat