Siirry sisältöön

Siuntion sisäisiä bussivuoroja saatetaan ajaa lakosta huolimatta – seuraa HSL:n tiedotteita

Kuvassa HSL:n busseja Sivistyskampus Siuntion sydämen bussipysäkillä.
Lakolla ei ole suuria vaikutuksia joukkoliikenteeseen Siuntiossa.

Torstaille 14.12. suunniteltu SAK:n ja sen jäsenjärjestöjen lakko vaikuttaa joukkoliikenteeseen Siuntiossa. HSL on alustavasti saanut työntekijäjärjestöiltä tiedon, että raideliikenne pysähtyy kokonaan torstaina 14.12. ja myös linja-autoliikenne suurelta osin. Tämä tarkoittaa, että lähijunat Helsinkiin ja linjat 181–182 Kirkkonummelle eivät kulje.

HSL arvioi kuitenkin, että Siuntion sisäisiä vuoroja voidaan liikennöidä, mutta ajankohtaista tietoa on syytä seurata HSL:n verkkosivuilta. HSL:n keskiviikkona aamupäivällä antaman tiedon mukaan torstaina liikennöidään seuraavat linjat:

912, 912K, 913, 913A, 913B, 913BT, 914, 914T, 914B, 915, 915A, 915B, 915T, 916, 916K, 917, U191, U192, U193, U194, U195.

Vuoroja saattaa kuitenkin jäädä ajamatta lakon seurauksena. Seuraa HSL:n tiedotteita ja häiriötiedotteita.

U-vuorojen osalta lakko vaikuttaa muun muassa Vainion liikenteen ja Korsisaaren linjoihin.

Liikennöitävät vuorot löytyvät Reittioppaasta. Ajankohtaista tietoa lakon vaikutuksista saa parhaiten HSL:n sivuilta.

Mikäli bussivuoroja peruuntuu lakon takia, kunta ei järjestä korvaavia koulukuljetuksia. Siinä tapauksessa on huoltajan vastuulla tehdä päätös siitä, jääkö oppilas kotiin vai järjestetäänkö kuljetus muulla tavoin. Koululle ilmoitetaan Wilman kautta, jos oppilas ei lakon vuoksi pääse kouluun. Huoltajia on tiedotettu asiasta Wilman kautta.