Siirry sisältöön

Siuntio-päivät alkavat tänään!

Metsälampi ja mäntyjä

Siuntio-päiviä vietetään tänä vuonna 29.9.-1.10. Päivät alkavat tänään musikaalisella luennolla aiheesta Sibelius ja luonto, joka järjestetään Sivistyskampus Siuntion sydämen auditoriossa klo 18, sisäänkäynti kirjaston ovesta (B).

Säveltäjä Jean Sibeliuksella oli syvä suhde lintuihin, kasveihin, metsään, puihin, luontoon ylipäätään. Teuvo Ryynänen esittelee miten se ilmenee hänen musiikissaan ja Johannes Karhapää soittaa flyygelillä muutaman Sibeliuksen sävellyksen. Tilaisuus on maksuton.

Siuntio-päivät jatkuvat lauantaina klo 10 Siuntion sydämessä, jossa ohjelmassa on klovniryhmä Torvet, Apan Anders, nukketeatteriryhmä Taiga-Maton esitys Äiti maata etsimässä, Musiikkiyhdistyksen oppilaiden esityksiä ja kirjailija Leena Lehtolaisen vierailu. Nuorisotila Walkersissa ja työpaja Virrassa on avoimet ovet ja kirjastossa on oma ohjelma. Paikalla on yli 30 myyjää ja näytteilleasettajaa, ja pihalla on myös liikennepuisto taaperoille ja poniratsastusta.

Pysäköinti on mahdollista Sjundeå svenska skolanin vanhan rakennuksen luona, kunnantalon takana olevalla sorakentällä, Aktia-talon edessä ja S-marketin takana olevalla sorakentällä.

Ohjelmaa järjestetään myös Fanjunkarsissa, Arena Siuntio-Sjundeåssa, paloasemalla, Hotelli Siuntiossa ja Villa Miinassa. Sunnuntaina on myös luvassa Siuntio tutuksi -kiertoajelu.

Kolme hassusti ja värikkäästi pukeutunutta pelleä, Siuntion sydämmessä Siuntio päivänä.
Klovniryhmä Torvet esiintyy kahdesti Siuntio-päivillä lauantaina 30.9. Sivistyskampus Siuntion sydämessä.

Sivistyskampus Siuntion sydän