Siirry sisältöön

Siuntioon avataan omatoimikirjasto maanantaina 4.9.2023

Vaalitilaisuuden vaihtoehdot

Siuntiossa avataan maanantaina 4.9. omatoimikirjasto, kun kirjaston kesäaukioloajat päättyvät. Jatkossa Siuntion kirjasto on käytettävissä kokonaisuudessaan maanantaista torstaihin klo 8-20 ja perjantaista sunnuntaihin klo 8-16.

Aukioloaikojen laajentuminen aamuihin, iltoihin ja viikonloppuihin on tärkein syy omatoimikirjaston käyttöönotolle. Kuntalaiset ovatkin toivoneet mahdollisuutta kirjastovierailuihin juuri viikonloppuisin.

Omatoimikirjastoon kirjaudutaan sisään henkilökohtaisesti kirjastokortilla ja pin-koodilla. Omatoimikirjastossa ei yleensä ole henkilökuntaa paikalla, vaan kaikki asiointi tapahtuu itsenäisesti. Kirjaston palveluajat pysyvät lähes samoina kuin aiemminkin: maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 13-19 ja keskiviikkoisin sekä perjantaisin klo 10-16.

Omatoimikirjaston avajaisia vietetään maanantaina 4.9. klo 8-20, jolloin henkilökunta neuvoo omatoimikirjaston käyttöä. Jo ennen omatoimikirjaston avaamista kannattaa käydä kirjastolla hankkimassa kirjastokortti ja pin-koodi, jos sellaisia ei vielä ole. Näin omatoimikirjastoon kirjautuminen onnistuu helposti jo avajaispäivänä. Viisi ensimmäistä omatoimikirjastoon kirjautunutta saa Helle-ämpärin!

Lisätiedot: kirjasto- ja kulttuurikoordinaattori Aino Mykrä, kirjasto- ja kulttuuripäällikkö Maarit Tuomisto