Siirry sisältöön

Golfkilpailu aiheuttaa liikenne- ja pysäköintijärjestelyjä – nopeusrajoitus lasketaan 40 km/t kantatiellä 51 Pikkalassa

Kartta Pickala golfin golf tapahtumaalueesta johon on merkitty pyöräparkki alue, kioskin sijainti, ensiapu ja lääkäri, tapahtuma tori, bussipysäkit ja ravintolat.

Pickala Golfissa järjestetään naisten kansainvälinen golfkilpailu Ladies Open by Pickala Rock 29.6.–1.7. Kilpailun ajaksi nopeusrajoitus lasketaan 40 kilometriin tunnissa kantatiellä 51 ABC Pickalan alueella, missä nopeusrajoitus on nyt 60 km/t.

Kilpailupäivinä pysäköintiä Störsvikintien varteen rajoitetaan turvallisuussyistä. Pickala Golfissa ja Störsvikissä on rajoitetusti pysäköintipaikkoja.

Katsojille pysäköintialue soranottoalueella Pickalassa

Siksi omalla autolla saapuva yleisö saa pysäköidä ainoastaan sille varatulle alueelle, joka sijaitsee louhimolla (Itäinen kuninkaantie 50) lähellä ABC Pikkalaa. Paikalle on viitoitus Kelan risteyksestä kantatiellä 51. Alueelta on ilmainen bussikuljetus Pickala Golfiin. Kilpailuun järjestetään kuljetuksia myös Kirkkonummen asemalta ja Hotel Mattsista Matinkylästä. Pickala Golfissa on pyöräparkki pyörällä saapuvia varten. Lisätietoa: ladiesopenpickala.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).  

Kilpailupäivinä 29.6.–1.7. Störsvikin tiellä on liikenteenohjaajia Slussenin risteyksessä. He seuraavat tapahtuma-alueen rajoitettua liikennettä myönnettyjen kulkulupien mukaisesti. Pickala Golf on jakanut alueen asukkaille tiedotteen asiasta. 

Uimarannalle, melontakeskukseen, venesatamaan ja luontopolulle kulkevat saavat kyseisiin paikoihin oikeuttavat kulkuluvat liikenteenohjaajilta. Toivomme, että kilpailuyleisö ei yritä pysäköidä näihin paikkoihin, jotta niissä voi käydä normaalisti. Jos olet menossa Kopparnäs-Störsvikin virkistysalueelle, tai Sandvikenin uimarannalle suosittelemme Kopparnäsintien reittiä Inkoon kautta.

Alueelle pyrkiville takseille ja muille henkilö- ja tavarakuljetuksille annetaan Slussenin risteyksessä tilapäislupa, jolla pääsee ilmoitettuun osoitteeseen.