Siirry sisältöön

Aino Kallio on vuoden nuori urheilija 2022 ja Sisu Kymäläinen palkittiin vuoden parhaasta urheilusuorituksesta 2022

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Merja laaksonen oikealla onnittelemassa tyttöä ja poikaa heidän saamistaa parhaan urheilusuorituksen palkinnoista.

Siuntion kunnanvaltuuston kokouksessa 20.3. jaettiin Vuoden 2022 nuori urheilija – ja Vuoden 2022 urheilusuoritus -tunnustukset. Palkinnot jakoi kunnanvaltuuston puheenjohtaja Merja Laaksonen.

Siuntion Vuoden nuoreksi urheilijaksi on valittu 12-vuotias Aino Kallio, joka pelaa jalkapalloa Siuntion Sisussa. Kallio on kehittynyt lajissaan valtavasti. Hän osallistui vuonna 2022 ensimmäisenä siuntiolaisena tyttönä Suomen Palloliiton Helmarit -toimintaan. Kallion kohdalla tämä Helmari-toiminta jatkuu jälleen 2023 maaliskuussa. Hän pärjäsi ensimmäisissä tapahtumissa hienosti ja jatkaa matkaansa tätä taivalta. Aino Kallio on monipuolinen pelaaja ja pelaa maalivahtina sekä kenttäpelaajana.

Vuoden 2022 urheilusuoritus on siuntiolaisen 14-vuotiaan Sisu Kymäläisen saavuttama SM-hopea pyörätrialin A-luokassa Tampereella. Kymäläinen nousi myös toiselle sijalle pyörätrialin A-luokassa Suomen Cupissa, jossa oli neljä osakilpailua. Sisu Kymäläinen osallistui myös nuorten MM-kisoihin Puolassa.