Siirry sisältöön

Kansainvälinen LET-golfkisa nostaa Siuntion kartalle

Auringonlaskussa golffaava nainen jolla vaaleanpunaiset shortsit ja musta paita.

Siuntion kunta on riemuissaan siitä, että Ladies European Tourin (LET) osakilpailu järjestetään Siuntiossa sijaitsevassa Pickala Golfissa. Ladies Open by Pickala Rock Resort(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) -nimeä kantava kilpailu pelataan 29.6.–1.7. 

LET-kisa on yksi Siuntion tämän vuoden suurimpia ja kansainvälisimpiä tapahtumia. Etelä-Siuntiossa meren äärellä sijaitseva Pickala Golf(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) on Pohjoismaiden suurimpia golfkeskuksia ja kunnan ylpeyden aihe. Siksi kunnalle on luonnollista tukea LET-kisaa yhtenä pääyhteistyökumppanina.

– Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus pienelle kunnalle saada nimeään esille. Kaikki kunnat kilpailevat keskenään huomiosta ja etenkin asukkaista sekä yrityksistä. LET on Siuntiolle erinomainen buusti lisätä kunnan tunnettuutta ja viehätysvoimaa, kertoo Siuntion kunnanjohtaja Juha-Pekka Isotupa.

Yleisöllä on ilmainen pääsy tapahtumaan, ja siksi se on loistava mahdollisuus päästä seuraamaan huipputason golfia. Samalla kävijöillä on mainio tilaisuus tutustua myös Siuntioon, sillä Siuntiossa suunnitellaan monia oheistapahtumia.

LET-kisan ennakoidaan tuovan alueelle valtavan yleisömäärän ja saavan paljon kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä mediassa. Kunta haluaa ottaa kaiken irti julkisuudesta.

– Odotamme, että Siuntio näkyy ja kuuluu kauas. Toivomme tietysti, että näkyvyys lisää kiinnostusta vierailuihin ja asumiseen Siuntiossa, ja miksei myös yrittämiseen pidemmällä aikajänteellä, Juha-Pekka Isotupa jatkaa.

LET-kumppanuus on kunnan markkinoinnin huippuhetkiä tänä vuonna. Kunta uudistaa parhaillaan markkinointiaineistojaan ja kehittää markkinointisivustoaan tulesiuntioon.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

– LET-kumppanuus on oiva tilaisuus laajentaa kunnan kansainvälistä imagoa. Sijaitsemme pääkaupunkiseudun kyljessä ja olemme muuttovoittoinen kunta, Juha-Pekka Isotupa sanoo.

Kunnanjohtaja harrastaa itsekin golfia ja ymmärtää lajia kokonaisuutena. Hän sanoo, että LET-kumppanuus tarjoaa mahdottoman ison potentiaalin kunnalle.

 – Emme tietenkään voineet olla hyödyntämättä tapahtumaa, joka kerää valtavasti julkisuutta ja yleisöä, Juha-Pekka Isotupa toteaa lopuksi.