Siirry sisältöön

Uimahalli pyritään avaamaan maalis–huhtikuun aikana

Siuntion uimahallin uima-allas ja sen takana oleva iso ja pitkä lasiseinä josta näkyy läpi luminen metsämaisema.

Kunnan tavoitteena on käynnistää uimahallin ja kuntosalin toiminta Siuntion kylpylässä maalis–huhtikuun aikana. Alustavien suunnitelmien mukaan molemmat tulevat olemaan avoinna viikon jokaisena päivänä. Aukioloaikojen suunnittelussa pyrimme huomioimaan sekä aamu- että iltakäyttöä.

Kylpylän liikuntasali tulee varattavaksi samalla tavalla kuin muutkin kunnan hallinnoimat liikuntasalit.

Vuokrasopimusta kylpylän uima- ja liikuntatiloista ei kuitenkaan vielä ole allekirjoitettu. Kunnanhallitus hyväksyi vuokrasopimuksen ja vastuunjaon tulevan vuokranantajan kanssa marraskuun lopulla. Päätös on lainvoimainen ja vuokrasopimus on tarkoitus allekirjoittaa, kun kylpylän omistus on siirtynyt ostajalle, mahdollisesti jo helmikuun alussa.

Vuokrasopimuksen perusteella kunta operoi uimahallia ja kylpylän liikuntatiloja sekä huoltaa kylpylän eteläpuolella olevaa ulkoilureittiä rakennelmineen. Kunta on käynnistänyt valmistelevat toimet tilojen avaamiseksi jo ennen kuin hotellin toiminta alkaa.