Siirry sisältöön

Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden täyspalvelukirpputori

Aika
klo -
Paikka
Sivistyskampus Siuntion sydämen RUOKALA, H-ovi
Osoite:
Puistopolku 2, 02580 Siuntio
Järjestäjä:
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Siuntion yhdistys
Sähköposti:
siuntion.yhdistys@mll.fi

@ klo 10.30-14 KAHVIO Yhdistyksemme tukemiseksi
@ Myynnissä myös suosittuja SLUSH-jäähilejuomia!
@ klo 11-14 Liikuntasalissa kaikille avoin ja ILMAINEN TEMPPURATA (liikkuminen vanhempien vastuulla ja valvonnassa).
@ klo 11-14 Hyvät tassut ry:n koirakot vetävät lapsia kärryillä pihalla, ILMAISEKSI
@ klo 11-14 Pihalla Kennelliiton kaverikoiria rapsuteltavina.

OSTAJALLE:
Auton voi jättää Puistopolun parkkipaikan lisäksi myös Fennia Arenan parkkipaikalle (Aleksis Kiven tie 7) sekä apteekin parkkipaikalle (Siuntiontie 504)
MLL:n jäsenkortilla pääset ostoksille jo klo 10.30 ! (Yhdistyksemme jäsenien jäsenmaksu tulee olla maksettuna) OMA MLL palvelussa https://mll.crmieportal.com/ voit maksaa jäsenmaksusi sekä sen jälkeen tulostaa tai ottaa kuvakaappauksen jäsenkortistasi.

Vaatteet ja tavarat on lajiteltu valmiiksi koottain ja tuoteryhmittäin, jolloin tietyn koon tai tavaran etsiminen on todella helppoa. Meiltä saa lainata ostoskassia, mutta myös oma kassi kannattaa ottaa mukaan! Kun olet tehnyt ostoksesi, maksat ne yhdellä kertaa kassalle. Maksutapoina kassalla sekä buffetissa käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay, Google Pay sekä Apple Pay. Lähin pankkiautomaatti on apteekin vieressä Siuntiontie 504.

Viimeisen tunnin ajan klo 13-14 osa vaatteista ja tavaroista on -50%. Alennustunnissa mukana olevat myyjät ilmoitetaan ruokalan seinällä klo 13.00.

MYYJÄLLE:
Ilmoittaudu myyjäksi siuntion.yhdistys@mll.fi
Huomioithan, että vuoden 2024 jäsenmaksu tulee olla maksettuna, että saat pienemmän provision ja että pääset ostoksille jo klo 10.30 🙂 OMA MLL palvelussa https://mll.crmieportal.com/ voit maksaa jäsenmaksusi sekä sen jälkeen tulostaa tai ottaa kuvakaappauksen jäsenkortistasi.
Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, tilinumerosi, oletko yhdistyksemme jäsen ja haluatko osallistua viimeisen tunnin -50% alennustuntiin. Jos osallistut alennustuntiin, se tarkoittaa että KAIKKI vaatteesi/tavarasi on viimeisen tunnin ajan myynnissä -50% hintaan. Saat paluuviestinä tarkemmat myyjänohjeet. Sinä hinnoittelet tuotteet valmiiksi ja tapahtuman vapaaehtoiset järjestäjät hoitavat loput.

Kokonaismyynnistä yhdistyksemme ottaa provision, joka on jäseniltä 15% ja EI jäseniltä 25% yhdistyksen toiminnan hyväksi.

Haluatko tulla vapaaehtoiseksi järjestämään kirpputoria?
2h töitä = etuosto oikeus lauantai iltana ja sunnuntai aamuna
4h töitä = etuosto oikeus + myynti provisio jäsenelle 10% ja EI jäsenelle 20%.
6h töitä = etuosto oikeus + myynti provisio jäsenelle 5% ja EI jäsenelle 15%
8h töitä = etuosto oikeus + myynti provisio jäsenelle 0% ja EI jäsenelle 5%
Myyntiprovisio lasketaan toteutuneiden työtuntien mukaan. Vapaaehtoisille tarjoamme pientä syötävää sekä juotavaa molempina päivinä!

https://siuntio.mll.fi/
https://www.facebook.com/MllSiuntionyhdistys
https://www.instagram.com/mllsiuntionyhdistys/
siuntion.yhdistys@mll.fi

! l TERVETULOA! VÄLKOMMEN ! WELCOME !