Siirry sisältöön

Kutsu: Harrasteajoneuvot ja moottoripyörät Naapurissa -kahvilassa tiistaisin!

Aika
- klo -
Paikka
Naapurissa -kahvila
Osoite:
Lappersintie 48, Siuntio
Hinta:
maksuton
Järjestäjä:
Naapurissa -kahvila
Sähköposti:
info@kaffedor.fi
Puhelin:
0458886244

Harrasteautoilijat & motoristit – Tervetuloa tiistaikokoontumisiin Naapuriin!

Ajokauden avajaiset ti 7.5. klo 17.00-19.00!
Harrasteajoneuvot ja moottoripyörät kokoontuvat Siuntion maalaismaisemassa tiistaisin toukokuusta syyskuuhun. Ensimmäinen kokoontuminen ja ajokauden avajaiset tiistaina 7.5.
__________________________
Huom! Kokoontumista ei ole ti 18.6. kahvilan ollessa suljettu!
__________________________
Saavu vaihtamaan kuulumiset tuttujen kasvojen kanssa kuin tutustumaan uusiin harrastajiin. Naapurissa -kahvilan pihapiiri tarjoaa kokoontumisille hyvät puitteet. Osallistuminen on maksutonta.

Pieneen tai suurempaan nälkään tarjolla on vaihtoehtoja burgereista leikkeleisiin ja täyttäviin salaatteihin. Kahvilan katettu terassi on avoinna kokoontumispäivinä klo 20.00 saakka, mikäli väkeä riittää. Sisätilat suljetaan klo 19.00 ja keittiö sulkeutuu klo 18.30.

Kokoontumisten tunnelma on rento, puheensorina ja moottorin pärinä kuuluvat parhaimmillaan aurinkoisessa kesäillassamme samanhenkisessä seurassa. Osallistu mukaan ja tutustu samanhenkiseen seuraan. Uudet kasvot vastaanotetaan lämmöllä ja porukka on helposti lähestyttävää. Kokoontumisista on löydetty niin uusia ajokavereita kuin illanvietto seuraa ikään ja sukupuoleen katsomatta, mainio mahdollisuus oman verkoston kasvattamiseen!

—————————————————————-

Mikä on Naapurissa -kahvila?

Naapurissa -kahvila on Siuntion maalaismaisemaan sijoittuva, idyllinen ja lämminhenkinen kohtaamispaikka. Tarjoamme vieraillemme irtioton arjesta niin aamiaisen, herkullisten kahvilatuotteiden, täyttävän lounaan kuin rennon illan vieton äärellä. Olemme perustettu vuonna 2021 siuntiolaisten tunnistettuun tarpeeseen saada yhteinen olohuone, jossa kokoontua – aivan kuin Naapurissa.

Naapurissa -kahvila sijaitsee osoitteessa Lappersintie 48, 02570 Siuntio.

PS. Ota tapahtuma seurantaan Facebookissa “harrasteajoneuvot ja moottoripyörät Naapurissa”