Siirry sisältöön

Vielä ehdit ehdottaa, miten 30 000 euroa käytetään lasten ja nuorten hyväksi!

Tyttö ja poika aurinkoisella merenjäällä.

Miten sinä käyttäisit 30 000 euroa lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi Siuntiossa?

Tämä on teemana, kun Siuntion ensimmäinen osallistavan budjetoinnin hanke käynnistyy tammikuussa. Kunnanvaltuusto on varannut 30 000 euroa osallistavan budjetoinnin hankkeelle talousarviossa vuodelle 2024. Kuka vaan voi antaa ehdotuksensa rahojen käytöstä ideointivaiheen aikana 8.1.–18.2.2024.

Ehdotuksesi voisi olla esimerkiksi:

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kuvaile ideaasi lomakkeeseen!

Miten sinä käyttäisit 30 000 euroa siuntiolaisten lasten ja nuorten hyväksi?

Ideointivaiheen jälkeen kunnan johtoryhmä arvioi, mitkä saapuneista ehdotuksista täyttävät ehdot ja ovat toteutuskelpoisia, ja jatkojalostaa niitä tarvittaessa. Toteutettavan idean valitsevat siuntiolaiset peruskoululaiset äänestyksessä. Eniten ääniä saanut idea toteutetaan huhti–joulukuussa.

Lisätietoja