Siirry sisältöön

Vesilaitoksen laskuja kadonnut jakelussa – ota yhteyttä Lowelliin

Vesimittari

Osa Siuntion vesihuoltolaitoksen marras–joulukuun vaihteessa lähettämistä laskuista vaikuttaa kadonneen jakelussa. Vesihuoltolaitos on saanut puheluita kymmeniltä asiakkailta, jotka ovat saaneet perintäkirjeen, vaikka he eivät ole saaneet alkuperäistä laskua. Pahoittelemme tapahtunutta.

Jos et ole saanut vesilaskua marras–joulukuun vaihteessa ja olet nyt saanut perintälaskun, ota yhteyttä Lowelliin.

Lowell lähettää uuden laskun uudella eräpäivällä ja poistaa kulut, korot sekä muistutuskirjeen.

Mikäli olet jo ollut yhteydessä kuntaan asiassa, sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä Lowelliin.

Näin saat yhteyden Lowelliin

Verkossa:

Puhelimitse ma–pe 8–20, la 10–15: 02 2700 390

Jos olet jo maksanut aiheettoman muistutuslaskun voit lähettää sähköpostia osoitteeseen taloustuki@siuntio.fi. Ilmoita laskun numero, palautettava summa (maksu + korko) ja tilinumero, jolle haluat että summa palautetaan.