Siirry sisältöön

6.9. Kirjastokahvit: sivistystoimenjohtaja ja kirjasto- ja kulttuuripäällikkö

Kanelipulla

Tule pullakahville kirjastoon ja kysy kunnan viranhaltijalta mitä vaan!

06.09.2023 09:00 – 10:30

Siuntion kunnankirjasto, Puistopolku 2 B

Syyskuun kirjastokahvien vieraina ovat sivistystoimenjohtaja Eero Kling sekä kirjasto- ja kulttuuripäällikkö Maarit Tuomisto.

Heiltä voit kysyä mm. päiväkodeista tai kouluista, uudesta omatoimikirjastosta, tilavarauksista, Ilon avain: taiteen perusopetushankkeesta tai kirjaston osallisuushankkeesta.

  
Kirjasto järjestää kirjastokahvit joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona syksyn aikana (joulukuussa toinen torstai, 14.12.). Kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan vapaasti johtavien viranhaltijoiden kanssa, tai vain kuuntelemaan.  

 
Ennen jokaista tilaisuutta kerromme myös vähän siitä, minkä ajankohtaisten projektien parissa kuukauden viranhaltijat parhaillaan työskentelevät. Näin voit miettiä, jos sinulla on ehdotus tai kysymys näihin liittyen. 
Jos et itse pääse osallistumaan tai haluat esittää nimettömän kysymyksen, kirjastossa on laatikko, johon voit jättää kysymyksen etukäteen. Jaamme yhteenvedon keskusteluista kirjaston sosiaalisessa mediassa. 

Lisätietoa:

Hanketyöntekijä

Matilda Almar

(matilda.almar (a) siuntio.fi)