Siirry sisältöön

Siuntion uimahalli avataan maanantaina 17.4. klo 13

Siuntion kunta avaa uimahallin ja kuntosalin Hotelli Siuntion tiloissa (entinen Siuntion kylpylä), osoitteessa Lepopirtintie 80, maanantaina 17.4. klo 13.

Uimahallissa on kaksi uima-allasta, kuntouintiallas ja vesiliikunta-allas. Uimahallin ja kuntosalin lippuja voi ostaa uimahallin kassalta. Maksuvälineinä käyvät käteinen, maksukortit ja yleisimmät kulttuuri- ja liikuntasetelit (Smartum, ePassi ja Edenred).

Kuntosalilla on ikärajat. Yli 16-vuotiaat nuoret voivat tulla kuntosalille ilman huoltajaa 16 vuotta ja yli 13-vuotiaat voivat tulla huoltajan kanssa.

Kunta vuokraa myös Hotelli Siuntion tiloissa sijatsevaa liikuntasalia kuntalaisten käyttöön. Liikuntasaliin voi varata vuoroja syksystä alkaen. Liikuntahallin varaukset tehdään samalla tavalla kuin muidenkin kunnan liikuntatilojen varaukset.

Uimahallin varauksia ottaa vastaan hyvinvointikoordinaattori Maija Sivonen, maija.sivonen(at)siuntio.fi. Uimahalliin voi tehdä varauksia viikosta 17 eteenpäin.

Uimahalli ja kuntosali ovat auki:

ma 13-20

ti-ke 7-18 Kuntosali – 21

to-pe 13-20

la-su 10-18

Kassa suljetaan tuntia ennen uimahallin sulkeutumista.

Uimahalli ja kuntosali ovat kiinni 30.4. ja 1.5. Lisäämme erityisesti kuntosalin aukioloaikaa, kun Hotelli Siuntio aukeaa toukokuussa

Sarjaliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Alennusryhmiä ovat eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, varusmiehet ja muut erityisryhmät.