Työpaja Virta

Työpaja Virta on tarkoitettu yli 17-vuotiaille siuntiolaisille, jotka eivät ole vielä löytäneet opiskelu- tai työpaikkaa. Työpaja tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa, jonka tavoitteena on

• ehkäistä työttömyyden aiheuttamia kielteisiä vaikutuksia nuoren toimintakykyyn

• vahvistaa nuoren elämän- ja arjenhallintaa sekä työ- ja toimintakykyä

• ehkäistä syrjäytymistä tarjoamalla mahdollisuus työtoimintaan ja muihin palveluihin

Työpaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää arkirytmiä, opetella uusia taitoja sekä saada ohjausta oman tulevaisuutesi suunnitteluun ja voimavarojesi vahvistamiseen omista henkilökohtaisista tarpeistasi lähtien. Työpajan arkeen kuuluu myös lounaan valmistus, joka on toiminnassa mukana oleville ilmainen. Kierrätysideologia on keskeinen osa toimintaamme.

Nuori, alle 29-vuotias
Oletko ilman työpaikkaa ja omaa koulutusalaa ei oikein löydy? Voit tulla pajalle miettimään näitä asioita samalla, kun saat arkeen tekemistä ja rytmiä. Toimintaan pääset tarvittaessa nopeastikin mukaan pajasopimuksen avulla, joten ota rohkeasti yhteyttä itse tai vaikka vanhempiesi tuella.

Pitkäaikaistyötön
Kuntouttavan työtoiminnan järjestäminen perustuu aktivointisuunnitelmaan. Aktivointisuunnitelma on työvoimahallinnon aikuissosiaalityön ja asiakkaan yhteinen suunnitelma asiakkaan työllistymisen ja työllistymisedellytysten parantamiseksi. Tavoitteet ovat aina yksilöllisiä, kuten työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen tai työkokeilupaikan löytäminen. Voit olla oikeutettu työmarkkinatukeen sekä kulukorvaukseen toimintaan osallistumispäiviltä. Pitkäaikaistyöttömälle tarjoamme myös ilmaisen terveystarkastuksen.

Siuntion työllistämispalvelut >>
Työpaja Virta pajan tilat

Yhteystiedot

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajat

Mika Puurunen
p. 044 386 1278
mika.puurunen@siuntio.fi

Soile Nybom
p. 044 386 1282
soile.nybom@siuntio.fi

Käyntiosoite:
Puistopolku 2 (Sivistyskampus Siuntion sydän)
02580 Siuntio

Postiosoite:
Puistopolku 1
02580 Siuntio