Uimarannat

Uimavesien laatu

Koirien ja muiden kotieläimien tuominen uimarannoille on kiellettyä (Järjestyslaki 27.6.2003/612).

Störsvikin uimaranta

Kotilahden Satama, Pikkala

  

Suosittu uimapaikka sijaitsee entisessä hiekkakuopassa aivan meren tuntumassa. Makean veden keitaassa on paljon myös lapsille sopivaa hiekkarantaa sekä rantalentopallokenttä. Aurinkopaikkoja on aamusta iltaan.

Talvisin mahdollisuus avantouintiin. Uimapaikalta löytyy avantouintikoppi.

Karskogin uimaranta

Uimarannantie

Pienen, kirkasvetisen ja syvän Vikträsk-järven rannalla uidaan kesäisin aamusta iltaan. Seurakunnan omistama, kunnan hoidossa oleva uimaranta tarjoaa kesäisin paikan myös lasten uimakoululle. Paikalla on laituri ja hyppyteline. Rantaan pääsee pysäköintipaikalta helposti lastenvaunujenkin kanssa.

Sandvikenin ja Sandfjärdin rannat

Kolaholmen 100

Suojaisat merenlahdet ovat nimensä mukaisesti hiekkaisia poukamia, joissa on hyvät uintimahdollisuudet. Sandvikenin itärannalla on myös mukavia, loivia kalliorantoja. Golf-kenttien tuntumasta lähtevä metsäautotie sivuuttaa kauempana olevan luonnontilaisen pienen Kvarnträsk-järven. Uimarannat eivät ole kunnan hoidossa.

Lisätietoja; Störsvikin virkistysalue

Nummijärvi

Lieviöntie

Matala, erityisesti lapsille sopiva uimaranta lähellä Lohjan rajaa.

Fårträsk

Gammelbyntie

Pieni kirkasvetinen järvi, jonka rantaa saa käyttää uimapaikkana. Soveltuu myös lapsille. Uimaranta ei ole kunnan hoidossa. Järven eteläpuolella sijaitsee ainakin kolme muinaishautaa.

Tjusträsk

Lepopirtintie 80 (Scandic Siuntion alueella)

Tjusträsk-järven länsirannalla pieni uimaranta, jossa laituri. Soveltuu parhaiten aikuisille. Uimaranta ei ole kunnan hoidossa.

Siuntion Kylpylä - Scandic Siuntio

Lepopirtintie 80

Scandic Siuntiossa voit uida kahdessa pitkässä altaassa, nauttia raikkaasta ulkoilmasta ulkoaltaalla ja lämmitellä perinteisessä saunassa tai höyrysaunassa.