Siirry sisältöön

Harrasteautoilijat & motoristit – Tervetuloa tiistaikokoontumisiin Naapuriin!

Aika
- klo -
Aika
Naapurissa -kahvila
Osoite:
Lappersintie 48, Siuntio
Järjestäjä:
Naapurissa -kahvila

Harrasteautoilijat & motoristit – Tervetuloa tiistaikokoontumisiin Naapuriin!

Ajokauden avajaiset ti 2.5.2023 klo 17.00-19.00!

Harrasteajoneuvot ja moottoripyörät kokoontuvat Siuntion maalaismaisemassa tiistaisin toukokuusta syyskuuhun. Ensimmäinen kokoontuminen ja ajokauden avajaiset tiistaina 2.5.2023. Saavu vaihtamaan kuulumiset tuttujen kasvojen kanssa kuin tutustumaan uusiin harrastajiin. Kokoontumiset järjestetään säävarauksella, huomioithan tämän. Naapurissa -kahvilan pihapiiri tarjoaa kokoontumisille hyvät puitteet.

Pieneen tai suurempaan nälkään tarjolla on vaihtoehtoja burgereista leikkeleisiin ja täyttäviin salaatteihin. Kahvilan katettu terassi on avoinna kokoontumispäivinä klo 20.00 saakka, mikäli väkeä riittää. Sisätilat suljetaan klo 19.00 ja keittiö sulkeutuu klo 18.30.

Kokoontumisten tunnelma on rento, puheensorina ja moottorin pärinä kuuluvat parhaimmillaan aurinkoisessa kesäillassamme samanhenkisessä seurassa. Osallistu mukaan ja tutustu samanhenkiseen seuraan. Uudet kasvot vastaanotetaan lämmöllä ja porukka on helposti lähestyttävää. Kokoontumisista on löydetty niin uusia ajokavereita kuin illanvietto seuraa ikään ja sukupuoleen katsomatta, mainio mahdollisuus oman verkoston kasvattamiseen!

Mikä on Naapurissa -kahvila?

Naapurissa -kahvila on Siuntion maalaismaisemaan sijoittuva, idyllinen ja lämminhenkinen kohtaamispaikka. Tarjoamme vieraillemme irtioton arjesta niin aamiaisen, herkullisten kahvilatuotteiden, täyttävän lounaan kuin rennon illan vieton äärellä. Olemme perustettu vuonna 2021 siuntiolaisten tunnistettuun tarpeeseen saada yhteinen olohuone, jossa kokoontua – aivan kuin Naapurissa.

Naapurissa -kahvila sijaitsee osoitteessa Lappersintie 48, 02570 Siuntio.