Nuorisotila Walkers

VerkkoWalkers Discord ma-ti 18-20 keskusteluun mukaan täältä>>

"voit tulla juttelemaan puhekanavalle tai kirjoittaa tekstikanavalla turvallisten aikuisten kanssa. Tule juomaan virtuaalinen kahvikupponen tai vaikka pelaamaan meidän kanssa verkossa. Nähdään!"

Siuntion nuorisotila Walkers on suunnattu 13-18 -vuotiaille ja se on auki tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-21, sekä perjantaisin klo 18-22.Miniwalkers-toiminta on suunnattu 5 - 6.luokkalaisille ja toimintaa on joka perjantai klo 14 - 17. Välkkäwalkers AKK:lla ma 11.45 - 12.30.

Kahvila sijaitsee kirjaston rakennuksessa osoitteessa Asematie 2, 02580 Siuntio.

Walkers-kahvilassa työskentelee Siuntion nuorisotyöntekijöiden lisäksi vapaaehtoisia aikuisia eli wapareita. Lisätietoja vapaaehtoisuudesta Siuntion Walkers-toiminnassa löydät sivulta Vapaaehtoistyö.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä ja Aseman Lapset ry toimii taustayhteisönä kaikille Walkers-kahviloille sekä ylläpitää Walkersia paikallisesti Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalla Walkers-talolla sekä Walkers-bussissa. Aseman Lapset ry palvelee Walkersejaan monin eduin, jotka helpottavat työn tekemistä ja lisäävät toimintaresursseja. Walkers-tavaramerkin omistaa Aseman Lapset ry. Walkers -toimintaa on 13 paikkakunnalla ympäri Suomen. Lisätietoja Walkers-toiminnasta löydät Aseman Lapset ry:n verkkosivuilta 

Yhteystiedot

Asematie 2
02580 Siuntio (Kirjaston rakennus)

walkers(at)siuntio.fi
044 3861277

Nuoriso-ohjaaja Jonas Ehrnsten
050 3860820

www.walkers.fi
www.asemanlapset.fi