Nuorisotila Walkers

Nuorisotilatoiminta on suunnattu sinulle 13-18 -vuotias siuntiolainen ja MiniWalkers -toiminta 5.-6.-luokkalaisille. Walkersissa voit pelata, jutella ohjaajien ja vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa tai vain viettää vapaa-aikaasi rennosti kaveriporukassa. Nuorisotilalta löytyy mm. biljardipöytä, pleikka sekä paljon lauta- ja korttipelejä. Walkersissa toimii myös nuorisokahvila, jossa on myynnissä pientä syötävää sekä valikoima herkullisia erikoiskahveja kuten latte, cappuccino ja maccihiato. Toisinaan nuorisotilalla tehdään jotain ruokaa tai leivotaan herkkuja. Walkersin bingoillat hyvine palkintoineen ovat suosittuja ja muutakin ohjelmaa tietysti järjestetään. Nuorisopalveluilla on kesälomien aikaan käynnissä kivoja kesätoimintoja, kuten kesäkahvila ja leirejä.
Voit myös itse ehdottaa ohjaajille minkälaista toimintaa sinä haluaisit siuntiolaisnuorille järjestettävän!

Nuorisotyöntekijöiden rinnalla Walkersissa työskentelevät vapaaehtoistyöntekijät eli Waparit ovat toimintaan koulutettuja aikuisia eri alojen ihmisiä, jotka haluavat antaa aikaansa nuorille. Wapariksi voi hakea kuka vaan asiasta kiinnostunut.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä. Aseman Lapset ry toimii taustayhteisönä kaikille Walkers-kahviloille sekä ylläpitää Walkersia paikallisesti Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalla Walkers-talolla ja Walkers-bussissa. Aseman Lapset ry palvelee Walkersejaan monin eduin, jotka helpottavat työn tekemistä ja lisäävät toimintaresursseja. Walkers-tavaramerkin omistaa Aseman Lapset ry. Walkers -toimintaa on 13 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Vapaaehtoistyöhön Walkersiin? >>
Walkersin yhteistyökumppanit >>AUKIOLOAJAT:

ti klo 15-21
ke klo 15-21
to klo 15-21
pe klo 14-17 MiniWalkers
pe klo 18-22

VälkkäWalkers AKK
ma klo 11.00 - 11.45 (tauolla)

KaffeStund Källhagen
pe klo 10.40-12.15

www.walkers.fi
www.asemanlapset.fi


Yhteystiedot

Jonas Ehrnsten
Nuoriso-ohjaaja
p. 050 386 0820
jonas.ehrnsten@siuntio.fi

Puistopolku 2 (Sivistyskampus Siuntion sydän)
02580 Siuntio
walkers@siuntio.fi

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.