Kirjasto

Tiedote kirjaston muutosta kampukselle ja sulkemisesta kesän ajaksi

Kirjasto suljettu on suljettu 26.5.-14.8.

Kirjaston palvelut

Kirjasto on kiinni lähes koko kesän muuton vuoksi. Kirjasto on viimeistä päivää auki vanhoissa tiloissa Asematiellä keskiviikkona 25.5. Viimeisen aukioloviikon aikana kirjasto on auki maanantaina 23.5., tiistaina 24.5. ja keskiviikkona 25.5. kello 9-19. Kirjasto aukeaa uusissa tiloissa Sivistyskampus Siuntion sydämessä maanantaina 15.8. osoitteessa Puistopolku 2. 

Kirjastosta voi lainata kirjoja ja muuta aineistoa kesäksi. Kaiken toukokuun aikana lainatun aineiston, jolla ei ole lyhennettyä kahden viikon laina-aikaa, eräpäivät tulevat syyskuulle. Toukokuussa lainattua aineistoa voi siis pitää itsellään koko kesän yli. Myös aiemmin lainattua aineistoa on mahdollista uusia jos uusintakertoja on jäljellä, jolloin eräpäivä siirtyy syyskuulle. Lainojasi voit tarkastella ja uusia https://helle.finna.fi/.

Siuntiosta noudettavan aineiston varaukset keskeytetään kirjaston muuton ajaksi. Siuntion kirjaston asiakkaat voivat halutessaan noutaa varauksensa kesän aikana jostain muusta Helle-kirjastosta, esimerkiksi Inkoosta. Verkkokirjastossa varauksen teon yhteydessä on mahdollista valita varauksen noutopaikaksi joku muu toimipiste kuin Siuntio. Myös jo tehtyjen varausten noutopaikan voi muuttaa verkkokirjastossa, kunhan varaus ei ole vielä ehtinyt kuljetukseen.

Aineistoa voi palauttaa kesän aikana 13.7. alkaen palautusluukkuun kampukselle. Palautusluukku löytyy kampukselta Siuntiontien puolelta, kirjaston sisäänkäynnin vierestä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää lainojen uusimisesta, palauttamisesta tai varauksista, ole yhteydessä kirjastoon. Kesäaikana yhteydenotot sähköpostitse kirjasto@siuntio.fi  

HSL-palvelupiste 

HSL-palvelupiste on kiinni koko kesäkuun. Palvelupisteen mahdollisista heinäkuun aukioloajoista tiedotetaan myöhemmin. Elokuun alussa ennen kirjaston aukeamista 15.8. HSL-palvelupiste on auki seuraavasti uusissa tiloissa kampuksella: 

Ke 3.8. klo 10-16.30
To 4.8. klo 13-19

Ma 8.8. klo 13-19
Ti 9.8. klo 13-19
Ke 10.8. klo 10-16.30
To 11.8. klo 13-19
Pe 12.8. klo 10-16.30

Matkakortteja voi ladata myös S-marketissa sekä verkossa HSL-korttipalvelussa. Kirkkonummen HSL-palvelupiste on osoitteessa Ervastintie 2, Kirkkonummi. Huom! Koulumatkakortteja voi ladata vain Siuntion palvelupisteessä.

HSL-aikataulut ja palvelupisteiden yhteystiedot löytyvät: https://www.hsl.fi/

Tiedote PDF-tiedostona, klikkaa tästä

Varaukset ja e-palvelut

Varauksia voi tehdä:

- verkkokirjastossa Helle-finna. Varauksen tekemiseen tarvitsee kirjastokortin numeron, joka toimii käyttäjätunnuksena ja PIN-koodin. Ohje varauksen tekoon

- puhelimitse 09 2606 1292

- sähköpostitse kirjasto@siuntio.fi.

- paikan päällä kirjastossa

Kirjaston e-kirja ja e-elokuvapalvelut ovat käytettävissä verkkokirjastossa. E-aineiston palveluihin pääsee kirjautumaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

Uutta PIN-koodia voi pyytää Helle-finnaan kirjautumisen yhteydessä tai kirjastoon soittamalla.

Helle kirjastot

14.9.2018 alkaen Siuntion kunnankirjasto on osa Helle-kirjastoja. Siuntion lisäksi Helle-kirjastoihin kuuluvat Hangon, Inkoon, Raaseporin alueen (Tammisaari, Karjaa ja Pohja), Porvoon, Pornaisten, Askolan, Myrskylän, Pukkilan, Sipoon, Lapinjärven ja Loviisan kirjastot. Kaikkien näiden kirjastojen aineistot ovat asiakkaiden käytössä samalla kortilla.

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

  

Aukioloajat

Kirjasto on suljettu
26.5.-14.8.2022

 
Yhteystiedot

Siuntion kunnankirjasto
Puistopolku 2
02580 Siuntio


kirjasto@siuntio.fi