Yrityksen perustaminen ja neuvonta

Yrittäjyys tuo vapautta ja mahdollisuuksia menestyä. Yrittäjän ja yrittäjäksi aikovan on kuitenkin oltava valmis haasteisiin, riskinottoon ja siihen, että asiat eivät aina mene suunnitellulla tavalla.

Yritysneuvonta

Yritysneuvontaa tarjoaa Siuntion osaomistama Novago Yrityskehitys Oy, joka antaa räätälöityä neuvontaa ja ohjausta yritysten tarpeisiin niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tapaaminen Novagon henkilökunnan kanssa voidaan tarvittaessa sopia Siuntion kunnantalolle.

Yritysneuvontapalvelu on maksutonta, henkilökohtaista ja luottamuksellista omistajakuntien alueella. Käytössä on yritysneuvojien ja asiantuntijoiden tiimi sekä taustalla laaja osaajaverkosto, jonka palveluihin yrittäjä tai yrittäjäksi aikova tarvittaessa ohjataan.

Novago antaa kaikille yrittämisestä kiinnostuneille siuntiolaisille perusneuvontaa maksutta, joten sen vastaanottaminen on helppoa. Novagon tuella perustetuista yrityksistä seitsemän kymmenestä on elinvoimaisia vielä viiden vuoden päästä kun vastaava luku esimerkiksi netin kautta perustetuista yrityksistä on vajaa neljä. Novago on yrittäjän tukena myös sukupolvenvaihdoksissa sekä yritysten osto- ja myyntitilanteissa.

Kunnan hankinnat

Kunnan hankinnat ovat julkisia hankintoja, joita säätelee Laki julkisista hankinnoista

 

Siuntion yrittäjät
www.yrittajat.fi

Novagon yritysneuvonta
www.novago.fi

Valtakunnallista yrityspalvelua
www.yrityssuomi.fi

Koronavirus
Tukia yrityksille